Friday, June 4, 2010

Kumpulan Jutawan Senyap


video

Hj Mohd Kordi Bin Sohor adalah Stokis Elit Bandar Baru Bangi merupakan upline & mentor blog kami jadi kenapa anda masih ragu2 tentang kami REGISTER FREE

Admin Blog : Zuhairi Abdullah
Tel : 017 2113145
Id Penaja : JS3145

Setinggi2 syabas di ucapkan kepada BIOASLI di atas kejayaan terpilih ke persidangan APEC di KOREA SELATAN..ini adalah 1 kejayaan besar di mana brand dan bisnes BIOASLI akan terkenal seluruh dunia!!!! rakyat malaysia yg dah menyertai bisnes ini anda sgt beruntung kerana ANDA adalah org terawal sblm bisnes ini meletop 1 dunia!!

APA ITU APEC??
Asia Pacific-Ekonomic Cooporation
(persidangan antarabangsa membincangkan hal2 tentang ekonomi asia pasifik)

APEC ONE VILLAGE ONE BRAND SEMINAR
Seoul, Korea


Selamat datang kepada pengunjung2 yang sudi melawat blog ini.Pihak kami sedang giat membuat pengiklanan di Facebook dan tempat2 lain.Pengguna FB pada masa ini adalah yg tertinggi di Malaysia dan lain2 negara, sehari beribu2 pelayar internet tak kira tua atau muda telah mempunyai akaun FB.Saya ingin perkenalkan 1 system yg akan menggegarkan dunia dengan menggukan internet dan handphone anda.Dengan bermodalkan RM30 shj. anda dapat menjana pendapatan lumayan dan mendapat produk yang bertaraf dunia.

video

Video ini menerangkan kehebatan minyak kelapa dengan hanya RM30 shj. anda dapat menyingkirkan berbagai-bagai jenis penyakit.Minyak kelapa juga boleh digunakan dari hujung rambut sampai ke hujung kaki lihat hebatnya herba khazanah alam.

Kenapa anda perlu memilih blog ini?

  • Blog ini akan membuat iklan di Facebook di Malaysia(bln 6),Brunei(bln7),Singapore(bln8),Thailand(bln9),Indonesia(bln10) dll.
  • Blog ini juga akan membuat iklan di google adword ke beberapa Negara.
  • Berita Harian dan Harakah juga kami akan membuat iklan dimasa akan datang.
  • Anda TIDAK perlu risau tentang hendak mencari dowline.
  • Anda akan mendapat limpahan dowline Free dari blog ini.
  • Blog ini akan sentiasa membuat PROMOSI..PROMOSI..PROMOSI...untuk menolong para dowlines mendapat dowlinenya secara FREEE..FREEE..FREEE....
  • Kami juga mempunyai beberapa lagi blog bahasa malaysia dan english yg menggunakan id Bio Asli sama.
Jika anda beminat untuk dapatkan produk shj pun boleh hubungi saya.KLIK SINI
Jika anda ada sebarang pertanya sila sms @ hubungi saya.
Nama Admin : Zuhairi Abdullah
Tel : 017 2113145
facebook : zairie ayie
ID Bio Asli : JS3145

Pengalaman Aku sendiri

Aku ni seorang yg tidak percaya dengan MLM dan BIZ yg berada di internet, tetapi buat pertama kalinya aku guna Losyen Power Bruta 31 dan Kopi Kelapa Dara buat kepala berasap...ahhhaha org umah tersenyum bangun pagi...mlm esk nak lagi eark...bisik kt tinge aku...

Aku juga guna Minyak Kelapa Dara untuk 1 keluarga..seperti anak aku yg lasak selalu demam tetapi selepas aku bg minum Minyak Kelapa Dara sudah jarang deman.Dan byk lg khasiat nya.

Sudah 20th aku ada masalah rambut kelemumur setelah guna Tonik Rambut Selama 6bln. aku rasa sudah tidak gatal lg...Terima Kasih Bio Asli..

Dan kini aku akan hebohkan 1dunia tentang kebaikan MINYAK KELAPA DARA mari kita bersama menjana pendapatan dengan kami disini register free

Saya nak cerita sikit sebuah web jualan sebenarnya RM500 hanya 3 page shj. TETAPI di Bio-Asli hanya serendah RM100 anda boleh menambah produk jualan dan update sendiri tanpa mengupah oarang lain.ANDA FIKIRLAH BETAPA MUDAH NYA DENGAN BIO-ASLI.
video
video pelancaran www.shoponline.my pada 6/6/2010 yang lepas di shah alam. dengan adanya www.shoponline .my ini anda boleh berniaga secara online sehingga ke 231 buah negara. kemudahan shopping cart dan reka bentuk yang menarik serta sistem yang ringkas mempermudahkan urusan anda. serendah rm100 untuk setahun,anda mampu menjana pendapatan dan bergelar jutawan.


BERSAMA MENTERI
Demo Bioasli di sana sini
PEJABAT BIO ASLI
Pelancaran PlanE



Wednesday, May 19, 2010

TEKNIK JUTAWAN MUDA

Amalkan formula = 3T + 3T + 3T untuk memastikan anda berjaya.

Langkah 1 : 3 T = Target , Tekad & Tidak Malu

Target: Anda mesti meletakkan target pencapaian (pendapatan, penajaan, jualan).

Tekad : Tanamkan tekad yang sungguh-sunggh, membujur lalu melintang patah demi mencapai target anda.

Tidak Malu: Semestinya anda tidak malu (buang perasaan malu ) untuk membuat penajaan & jualan. Awas, perasaan malu adalah musuh nombor 1 kegagalan dalam perjalanan anda menuju puncak kejayaan.

Langkah 2 : 3T = Taja 5 , Tolong 5+25 & Tengok perkembangan.

Taja : Anda mesti menaja sekurang-kurangnya 5 orang

Tolong 5 + 25 : Tolong setiap Downline anda menaja 5 orang dan beri penjelasan akan kebaikan Plan Bioasli.

Tengok : Tengok dan berbincanglah dengan downline anda akan perkembangan mereka.

Langkah 3 : 3 T = Teknologi SMS, Internet & Web TV

Teknologi SMS : Gunakan sepenuhnya kemudahan sms untuk mendaftar & membuat penajaan.

Teknologi Internet : Belajarlah cara mengunakan internet & web ahli yang disediakan oleh bioasli untuk anda kerana ianya sangat berkesan untuk membuat penajaan dan membina network.

Teknologi Web TV : Syarikat telah menyediakan kemudahan web TV untuk anda memaparkan iklan klip video di web bioasli dan Youtube. Ianya adalah percuma dan disiarkan 24jam x selamanya.


Video: Millionaire GRAB Package
Package terbaru bioasli yang mampu menjadikan anda jutawan senyap dengan lebih berkesan dan mudah.





Video: Video Plan E
Penerangan secara lebih terperinci mengenai plan E. Lebih mudah untuk di fahami oleh semua.



Video: Video Plan C MODAL RM100
video penerangan plan c yang disertakan video dan suara latar.

Monday, May 17, 2010

Testimoni Dan Jana Pendapatan

Video: Temuramah Bersama Mat Over
Dengarkan temuramah Bioasli bersama Mat Over di Pejabat Bioasli pada 16/1/2010 yang lepas.



Video: Hampir bercerai, Kasih bertaut kembali - Bioasli
Bioasli Herba Khazanah Alam,Produk Bertraf Dunia,Baik untuk kesihatan dalaman dan luaran. minyak kelapa dara , herba, virgin coconut oil, power berasap.




Video: Artis Kaza - Ceria Rumahtangga di Bioasli
Artis kaza - Bioasli Power, minyak kelapa dara, virgin coconut oil, haerbs, jana pendapatan pantas

Wednesday, May 12, 2010

sexual health product in Malaysia

The history of the creation of Brutal Power 31 Lotion

The formulation of this product is specially designed to overcome the problem of premature ejaculation amongst men. The company received numerous emails from the public requesting Bioasli to create a specially formulated herbal product base on virgin coconut oil to overcome men's premature ejaculation. Among an interesting case is a guy who got married to a divorcee of 2 kids. He had been very worried because he frequently succumb to the aggressive performance of his wife in bed. This caused his wife to whine and complained and demanded that he should look for medication to make him last longer in bed. The husband honestly requested Bioasli to create a sexual enhancement product to help men to have better endurance. In another case, a wife wrote to the Company in her email asking about a product that could help her husband last longer in bed even with aggressive performance. The wife related that she is much satisfied with the size and length but the problem is he climaxed too soon, not even 3 minutes. " I have bought many products for my husband to try but they don't seem to be able to satisfy me...please assist my husband. Another case, we received an email from a husband in doldrums because he can only last 2 to 3 minutes in bed with his wife. He had to repeat his performance after a 1 hour interval just to satisfy his wife, even that on many occasions he still fail to satisfy her, he pleaded with Bioasli to assist him, and there are many other cases of husband's premature ejaculation problems...

To overcome the problem Bioasli conducted a study on several herbs in the Far East region to be formulated to increase the endurance of men during intercourse. After a long search in and out of the jungle and laboratory, finally BRUTAL POWER 31 lotion was created in 2005. The unique meaning of 31 is, the wife is able to reach 3 climaxes against 1 for the husband. Until today thousands of this product has been sold throughout Malaysia and worldwide because of its greatness...

A frustrated wife from Kuala Lumpur

"I am a wife of a high ranking officer. I am also holding a secured high position in society. But remember these can't buy the happiness and pleasure of husband/wife relationship. Honestly I must confessed that I have never enjoyed our sexual relationship. Because it had been going on for so long (since we got married) I have become traumatic, scared of being disappointed. The fact was my desire had turn cold, and I was on the verge of giving up".

"To my surprise, I found that I am not alone. Many of my colleagues are facing similar problem in silence; husbands premature ejaculation. Recently, out of expectation and probably out of excitement someone mentioned Brutal; the power lotion for men. I was so excited that I personally ordered the product. Well, I thought there is nothing to be ashamed of. Its going to be discreet anyway since the order and payment are made online".

"And you guess what happened? Just can't describe.........its simply awesome!!"

"To all you men out there, shed your ego. Do not think you are great, you are actually torturing someone; your wife. If you have a problem seek a solution".


A bank officer from Shah Alam

"We have been married for 15 years. Our problem doesn't seemed to end since then. My husband, although looking macho and muscular, but he is a sexual-wreck in bed. I have never experience a climax. Our married life managed to stays intact just because I didn't like the idea of rocking the boat".

"Nevertheless, together we put in all our efforts to find a solution. Occasionally frustration and the feeling of giving up do sets in. We have tried countless products including techniques claiming to be effective in overcoming premature ejaculation, but to no avail".

"Now I must say a thousand thanks. Everything seems so much different. Now I know how it feels when you reach your climax, and I can't describe in words when I am able to reach multiple climaxes".

"Thanks to the awesome product .....Brutal".


Marriage on the brink of breaking up

Case was related by a stockist in Kuala Lumpur :- An unknown man met him and requested some information as regards to Brutal and KKD that he read on the internet. In a depressed mood he told the stockist that his wife is very disappointed with his sexual performance. He had been struggling with his sexual problem mainly premature ejaculation. He was always being accused by his wife (out of disappointment) of being unfair and selfish. Frustrated, she finally gave him the ultimatum, "do something about it or let me go....." The wife kept pestering him since then.

The stockist right away recommended him to use the potent Brutal and KKD. 2 weeks passed and finally the man called him up to thank him because his problem had now been overcome. Now he is able to fulfill his wife's need that she deserves. He expressed his gratitude to the stockist and Bioasli for making such a great product

Friday, February 22, 2008

Buat Duit online

Video: Video Majlis Pelancaran Plan Baru Bioasli 2010
Video menceritakan arah tuju dan target perjalanan perniagaan Bioasli bagi sepanjang tahun 2010 ini.



Video: Pelancaran Bioasli
Video pelancaran produk dan perkara baru pada majlis pelancaran Bioasli pada 1 november 2009 betempat di Grand Blue Wave Hotel.



Video: Sejarah Bioasli
Bioasli Herba Khazanah Alam,Produk Bertaraf dunia.Video memaparkan sejarah penubuhan bioasli dari mula sehingga hari ini



Video: Arah Tuju Bioasli 2010
Ucapan pengarah urusan bioasli,Hj Ishak bin Basiran menyampaikan hala tuju bioasli bagi tahun 2010 yang penuh dengan peluang dan kejayaan. Menyampaikan mesej kepada semua ahli dan bukan ahli untuk terus bersama bioasli sehingga ke puncak kejayaan.



Video: Arah Tuju Bioasli 2010 2
sambungan ucapan pengarah urusan bioasli,Hj Ishak bin Basiran menyampaikan hala tuju bioasli bagi tahun 2010 yang penuh dengan peluang dan kejayaan. Menyampaikan mesej kepada semua ahli dan bukan ahli untuk terus bersama bioasli sehingga ke puncak kejayaan



Video: Arah Tuju Bioasli 2010 3
sambungan ucapan pengarah urusan bioasli,Hj Ishak bin Basiran menyampaikan hala tuju bioasli bagi tahun 2010 yang penuh dengan peluang dan kejayaan. Menyampaikan mesej kepada semua ahli dan bukan ahli untuk terus bersama bioasli sehingga ke puncak kejayaan



Video: Arah Tuju Bioasli 2010 4
kesimpulan ucapan pengarah urusan bioasli,Hj Ishak bin Basiran menyampaikan hala tuju bioasli bagi tahun 2010 yang penuh dengan peluang dan kejayaan. Menyampaikan mesej kepada semua ahli dan bukan ahli untuk terus bersama bioasli sehingga ke puncak kejayaan



Video: PREPAID ONLINE
Menyediakan kemudahan topup secara online.lagi banyak topup lagi banyak komisyen.Dibekalkan marketing tool software untuk memudahkan ahli membuat urusniaga